Ваня Бонева

Сертифифициран йога преподавател по стандартите на Yoga Alliance – YTT 500 Sanatan (Classical) Yoga в Непал. Санатан йога се основава на класическата Хатха йога, както е описана в традиционните текстове, както и на традиционната Ащанга очертана в Йога сутрите на Патанджали.
Занимава се с йога от 2012, а от 2017 активно преподава. Странстването по света й дава вдъхновението и палитра умения, които влага в класовете си. Участвала в Burnaout Recovery & Welness workshop, Vala House в ЮАР. Надгражда с различни курсове и онлайн обучения /Yin Yoga, Prenatal Yoga/.
Стилът й на преподаване се основава и на личното й убеждение, че правилното подравняване в асаните, е от съществено значение за безопасна и ефективна практика.

Предлага нежен и индивидуален подход към всеки. Ето защо предпочита да да преподава в малки групи, където може да насърчи чувството за общност/community и по-автентични взаимоотношения.

Отделно от физическата страна на практиката, Ваня вярва, че в сърцето на Йога трябва да има вдъхновение – чувство, отношение, „бхавана“ – което изпълва практиката с живот, така че тя, да се превърне в сила, която трансформира живота ви в съответствие с вашите собствени най-висши намерения – и в съответствие с намерението на Божественото за вас.
В нейните класове, ще бъдете насърчени да изследвате собствения си вътрешен свят.

Ваня е Рейки Усуи Риохо II терапевт.
Работи с кристали и оракулски карти.