Зарежда Събития

« All Събития

yoga and self-growth retreat – Goa

10.02.2025 @ 8:00 - 25.02.2025 @ 17:00

2198EUR

LIFEMAKER – yoga and self-growth retreat

В този ключов ритрийт от поредицата ни „Индийски приказки 2025“ те каним да създадеш най-приказната версия на своя живот.

КАК?

За първи път ще комбинираме АЩАНГА ЙОГА с нашата нова програма LIFEMAKER, за да ти дадем възможност не само да релаксираш, да се центрираш и да презаредиш, а да се върнеш с нови знания и умения за живеене на твоя личен мечтан живот.

Какво е LIFEMAKER?

Това е програма, която работи с твоите нагласи и вярвания в основните житейски сфери:

  • Здраве и тяло
  • Интелект и разум
  • Емоции и чувства
  • Любов и партньорства
  • Материя и финанси
  • Социална свързаност

и ти помага да ги пренапишеш и сам да формулираш своя нова житейска стратегия във всяка една област, която води до желаните от теб резултати.  Няма универсална рецепта за щастлив живот, но всеки може да има лична такава и ние ще ти помогнем да я напишеш.

ЗА КОГО е тази програма?

  • За всеки, който иска да повиши качеството си на живот и да вземе повече от изобилието, което ни заобикаля
  • За всеки, който търси начини да се усъвършенства и е готов да инвестира в себе си
  • За всеки, който вярва, че заслужава да се чувства добре в личния, професионалния и социалния си живот
  • За всеки, който иска да бъде сценарист и режисьор на собственя си живот и да го живее автентчино, хармонично и щастливо.

Всъщност, ти създаваш своя най-добър живот.

Ти си LIFEMAKER!

АЩАНГА ЙОГА

Ако вече си последовател на тази практика, знаеш всичките и ползи. За напреднали като теб, ще имаме отделна практика.

А ако това ще бъде твоята първа среща с йога, наистина си попаднал на точното място, защото начинът ни на преподаване позволява постепепенно и леко навлизане в практиката.

Ащанга виняса йога е практика за сила, фокус и спокоен ум. Състои се от поредица от асани (пози) преливащи една в друга, която е конструирана така, че да се погрижи за всяка мускулна група и всеки орган. А „музиката“ за тази практика – твоят дъх, който ще се научиш да управляваш – спира излишния шум в главата ти, успокоява ума и те центрира.  Методът Майсор, по който ние преподаваме, ни позволява да обърнем индивидуално внимание на всеки от групата и да му позволим да учи йога със своята собствена скорост и според личните си потребности. Този метод ни позволява да работим пълноценно както с абсолютно начинаещи, така и с напреднали. А най-хубавото е, че след ритрийта всеки ще е усвоил достатъчно, за да може и самостоятелно и навсякъде да има своята йога практика, без да е зависим от учител.

Lifemaker

Комбинацията на йога и Lifemaker позовлява на ума да притихне, да спре да се всулшва в остарели мислоформи, които ви ограничават и да направи място за промяна на нагласите и интегриране на нови вярвания, водещи до постигане на вашите лични цели. Докато тялото укрепва и се налива с нова енергия за живот.

Практиките и уъркшопите ще се случват до обяд, за да имате достатъчно свободно време да се удивите на всичко, което мястото предлага. Защото силата на този ритрийт е многократно усилена от магията на Индия. Ето къде ще ви заведем.

МЯСТОТО

ГОА

ГОА е световно известен индийски морски курорт с километрични плажове, пищна джунгла и предлага много преживявания –  от ежедневния спекаткъл на слънцето, което залязва в морето и е събитие за всички туристи и местни жители, през екскурзиите в джунглата до 90-метров водопад с прохладен и подходящ за къпане вир, партитата в джунглата, екстатичните танци, изобилието от базари – традиционни и дизайнерски – за бижута, текстил, кожа, сувенири, изключителни аюрведа масажи на ниски цени и не последно място – великолепна и евтина храна.

Вила Виликула

ВИЛАТА, в която ще живеем се намира на 3 минути пеша от един от най-красивите плажове – Ашвим бийч. Тя е луксозна, с комфортни просторни стаи в източен стил, басейн, място за хранене и практики и обширен тревист двор, обграден от палми.

По време на ритрийта сме организирали активности, за да преживеете мястото най-многоизмерно. Ще имате и достатъчно свободно лично време, за да изследвате и самостоятелно магията на Гоа.

Казват, че Индия е вселенски усилвател за сбъдване на желания. Потвърдиха ни го и участници от предходния ни ритрийт в тази щедра и любеобвилна страна. Каним ви да се убедите сами.

ЦЕНА:

В зависимост от гледката Цена на човек за настаняване в двойна стая е:
Делукс – 2 450 евро
Комфорт 2 250 – евро
Самостоятелно настаняване – 2 750 евро (възможно е единствено в Комфорт стаите)
Къщата разполага с 6 стаи Делукс и 8 стаи Комфорт.

Полетна информация:


10.02-25.02 – София – Гоа – София
QR 228 10FEB 1 SOFDOH 1240 1815
QR 522 10FEB 1 DOHGOX 2030 0235+1
QR 232 25FEB 2 GOXDOH 0340 0540
QR 227 25FEB 2 DOHSOF 0730 1140
Цената включва:
1. Самолетни билети
2. Всички нощувки + закуски с традиционна индийска храна в луксозната ни вила
3. Всички йога практики
4. Всички LIFEMAKER сесии
5. Застраховка
6. Трансфери

Цената НЕ ВКЛЮЧВА:

1. Екскурзия до водопад в джунглата – 20 евро;
2. Виза за Индия – приблизително 200 лева;
3. Такси за посещения на събития и концерти.

За записвания и въпроси, свържете с Цвета Кънчева – 0885 188 977, или cveta.kuncheva@gmail.com.

Записването става с подписване на договор с туристическата агенция и капаро в размер на 50% от цената. За изготвянето на договора за туристическа услуга е необходимо да предоставите три имена на латиница (по паспорт) и ЕГН.

АВТОРИ И ВОДЕЩИ на ритрийта:

ЦВЕТА КЪНЧЕВА и КРАСЕН СТОЯНОВ създават и преподават в Ashtanga Yoga Shala, първото място в България, където Ащанга йога се преподава по традиционния, автентичен метод, наречен Майсор. Това е метод, в който йога се преподава по традиционния начин – индивидуално на всеки, като всеки получава лично внимание и подкрепа от йога преподавателя по време на целия процес. Това позволява на учителите постоянно да адаптират практиката в съответсвие с променящите се нужди и възможности на отделните ученици.

Повече за тях вижте тук:

Цвета

Красен

 

Детайли

Начало:
10.02.2025 @ 8:00
Край:
25.02.2025 @ 17:00
Стойност:
2198EUR

Място

Goa, India