Добре дошли в Ащанга йога шала.

Ние сме училище за Ащанга йога и сме отдадени на  традиционния метод на практикуване и преподаване на йога. Следвайки традицията ние смирено посвещаваме практиката и преподаването с надежда да вдъхновим учениците да установят и развиват редовна лична практика, която да ги води към постигането на по-балансиран, здравословен и пълноценен живот.

Шала, на санскрит означава дом, обиталище, светилище, безопасно и свещенно пространство, място за учене. Йога шала е „място за йога“, свещено пространство, където учениците по йога практикуват, споделят, учат и растат.

Ащанга йога шала е първото училище за Ащанга йога в България с ежедневна Майсор програма.

Oтворихме  врати през есента на 2016 година в сърцето на София, за да предложим защитено пространство за практикуване и учене, да изградим подкрепящо се общество от хора тръгнали по пътя на йога и себепознанието.

Йога е преди всичко преживяване. Това е вашето лично преживяване, което винаги ще бъде най-добрия и верен учител. Майсор практиката ще задълбочи медитативното ви преживяване. Практиката има способността да лекува и укрепва тялото и да задълбочава разбирането за потенциала, който Йога ви предлага.

Присъединете се към семейството ни в Дома на Ащанга йога в България.

Намасте