Здравейте приятели,
От първи май шалата ще работи с нови цени, просто за да оцелеем.

Редовна практика

Иска ни се да ви запознаем с ценообразуването за да можете да разберете и оцените предложението. Знаете колко е важно за нас, а и за вас да практикувате редовно. Това е единственото условие за този мощен метод наречен Йога да работи. Но какво е редовна практика? Минимумът и три пъти в седмицата, четвъртия път прави разликата, след него, петият и шестият идват с лекота – тове е широко известната максима в света на Ащанга йога, която прилагаме и ние.

Цени

Цената на единична практика е 20лв. По-малко от 12 практики в месеца се считат за единични практики.
Цената на карта за 12 практики в месеца, което вече е редовна практика е 200лв или 16лв за практика.
Тъй като искаме да мотивираме всички да прескочат тези четири пъти в седмицата цената за 25 практики в месеца също е 200лв. или 8лв за практика.

Нови практики

От април предлагаме и две нови практики – ин йога (вторник и четвъртък, от 19:30) и йога за лице (понеделник от 19:30). Силно вярваме, че тези нови практики отлично допълват основната практика Ащанга виняса флоу. За да не утежняваме бюджета ви решихме да включим тези практики в цената на месечната карта.
С други думи на цената на картата за 12 практики в месеца – 200лв, получавате 37 практики плюс четири лекции (събота) или по-малко от 5лв. на практика.
ПРАКТИКУВАЙТЕ РЕДОВНО!
Цвета, Тити и Красен
Сподели
Последни публикации