Истинката сила на автентичната, традиционна, клaсическа йога


Шри Шри Рави Шанкар обяснява:

Качеството на нашия живот зависи от качеството на нашия ум. Външните обстоятелства са извън нашия контрол, но можем да контролираме това, което се случва вътре в нас, а когато нашият ум е в мир, ще бъдем и ние.“

Това е истинската сила на автентичната, традиционна Ащанга йога. Когато вашите основни органи се масажират, циркулацията на кръвта се подобри и нивата на кислород се възстановят, вие сте се спасили от всички видове телесни заболявания и болежки. Когато придобиете контрол и върху ума си сте се спасили и от менталните и психически разстройства.

Започнете вашата йога практика сега

Ако сте стигнали до тук и сте разгледали повечето от линковете в тази статия вече сте разбрали защо Ащанга виняса йога Майсор се счита за един от най-силните и мощни, адаптирани за живота на съвременния човек, методи за себереализация,  Най-вероятно въпросът, който вече се върти в главата ви не е “Дали да опитам?”, а “Как?” и “Кога?”. Добре е, че се питате точно тези въпроси, защото Ащанга йога шала има няколко много добри отговора:

Световно известната Бела Липат ще преподава в шалата от 5 януари до 3 март. Двумесечен интензивен курс, през който всеки може да изгради личната си практика с Учител с повече от 30 години практика и 20 години преподаване на йога. Списъкът от учители, от които Бела е учила също е впечатляващ. 

Традиционното “Въведение в Ащанга йога Майсор” ще започне на 11 януари и ще се проведе в най-новото и магично студио на Йога Дистрикт – SHAZAM.

ВИЕ СТЕ НА ХОД

Нова Година наближава  Всеки иска да направи нещо добро за себе си или за другите.  Моля ви да споделите тази статия с приятелите си. Може някой точно от това да има нужда. Благодаря ви.

Автор: Красен Стоянов

 

Сподели
Pages ( 3 of 3 ): « Previous12 3
Последни публикации